Expertgroepen

Wil jij jezelf ontwikkelen samen met professionals uit je eigen vakgebied?

Expertgroepen

Expertgroepen bij Maashorst Academy bieden een waardevolle kans voor professionals om zich te verbinden, te leren en te groeien binnen hun vakgebied. Deze groepen brengen gelijkgestemde experts samen om kennis te delen, best practices te bespreken en elkaar te ondersteunen bij professionele uitdagingen. Met een focus op interactieve discussies, workshops en het delen van ervaringen, bieden de bijeenkomsten een stimulerende omgeving waarin deelnemers worden aangemoedigd om nieuwe inzichten op te doen en praktische oplossingen te ontdekken. Of het nu gaat om marketing, HR, ondernemerschap, LEAN of kwaliteitsmanagement, de expertgroepen bij Maashorst Academy bieden een platform voor continue groei en ontwikkeling, waardoor professionals hun vaardigheden kunnen aanscherpen, netwerken kunnen uitbreiden en waardevolle connecties kunnen opbouwen binnen een ondersteunende gemeenschap van professionals uit hetzelfde vakgebied.

Oneindig ontwikkelen

Blijf oneindig ontwikkelen en meebewegen met de flow.

Eigen vakgebied

Omring jezelf met experts uit je vakgbieden om zo van elkaar te leren.

Regionaal

Maashorst Academy richt zich op ondernemers in de regio

Waarom Expertgroepen bij Maashorst Academy

Expertgroepen bij Maashorst Academy bieden een unieke kans voor professionals om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren in hun vakgebied. Door deel te nemen aan deze groepen krijg je de mogelijkheid om te sparren met gelijkgestemde experts, wat niet alleen je eigen ervaring en succes vergroot, maar ook je kennis verrijkt door te leren van vakgenoten.

Het delen en ontvangen van nieuwe inzichten binnen een expertgroep geeft energie en stimuleert groei, zowel op professioneel als persoonlijk niveau. Bovendien bieden de bijeenkomsten direct toepasbare praktische tips waarmee je de volgende dag al het verschil kunt maken in je bedrijf.

Bij Maashorst Academy zijn de randvoorwaarden voor deelname duidelijk: actieve deelname, openheid voor intervisie, regelmatige aanwezigheid bij de bijeenkomsten en het delen van successen, kennis en expertise. Door vraagstukken en uitdagingen in te brengen, wordt elke deelnemer geholpen om verbeteringen aan te brengen in zijn of haar bedrijf.

De investering om deel te nemen aan een expertgroep is een kleine prijs in vergelijking met de waarde die je ervoor terugkrijgt. Bovendien biedt Maashorst Academy de mogelijkheid om voor een iets hoger bedrag deel te nemen aan alle expertgroepen, waardoor je toegang krijgt tot een breed scala aan kennisgebieden, zoals marketing, HR, ondernemerschap, LEAN en kwaliteit.

Of je nu een ervaren professional bent die zijn kennis wil verdiepen of een nieuwkomer die wil profiteren van de expertise van anderen, de expertgroepen bij Maashorst Academy bieden een stimulerende omgeving waarin groei en ontwikkeling centraal staan. Sluit vrijblijvend aan en ontdek of jij in de groep past en andersom.

Wat deelnemers in de expertgroep aanspreekt

"De openheid en het vertrouwen binnen de HR-expertgroep is dé basisvoorwaarde om gevoelige casussen met elkaar te bespreken. Elke keer neem ik praktische adviezen mee waar ik direct iets mee kan."
Melina Ebben
HR bij vantienen
"Samen sparren met marketingprofessionals, leren van en met elkaar, door te verdiepen op actualiteit en de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied te delen met elkaar."
Floor Marcus
Marketing bij Estillon

Onze werkwijze

Wat maakt de aanpak van Maashorst Academy nou bijzonder? Met de expertgroepen van Maashorst Academy spar je samen met andere mensen uit je vakgebied om zo je eigen ervaring en succes te vergroten. Wij hanteren een aantal uitgangspunten die onze werkwijze zo uniek maken.

Veel gestelde vragen

Er zijn 4-6 expertbijeenkomsten van ieder 2-3 uur. Je bent bij 50% van deze bijeenkomsten aanwezig.

De expertgroepen bevatten minimaal 6 en maximaal 20 personen.

De soorten expertgroepen die worden aangeboden door Maashorst Academy zijn:

-Marketing
-Hr
-Ondernemers
-LEAN
-Kwaliteit

Een typische bijeenkomst van een expertgroep bij Maashorst Academy begint met een introductie en het delen van de agenda, gevolgd door discussies over relevante onderwerpen en het delen van ervaringen en expertise door deelnemers. Interactieve activiteiten en workshops worden ingezet om dieper op onderwerpen in te gaan en oplossingen te verkennen. Successen worden gevierd en de bijeenkomst wordt afgesloten met het formuleren van concrete actiepunten voor de volgende keer. Dit creëert een dynamische omgeving waarin professionals kunnen groeien, leren en elkaar ondersteunen in hun vakgebied.

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Bel of mail Marc.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.