Meedoen

Met de Maashorst Academy zetten bedrijven een grote stap vooruit in het binden van talent in de regio en opleiden van de medewerkers. Ben jij benieuwd wat de Maashorst Academy jouw bedrijf en je medewerkers kan bieden?

Wij zijn op zoek naar jou!

De Maashorst Academy is een eigen leerinstituut waar jouw medewerkers opleidingen volgen en zich verder ontwikkelen, zodat je bedrijf klaar is voor de toekomst.

Hoe sluit jij je aan?

Meedoen is simpel voor bedrijven in de gemeente Maashorst. Schrijf je medewerkers in voor een workshops, online trainingen en deelname aan een expertgroepen. De prijzen van de workshops zijn per deelnemer € 295 voor een dagdeel, € 495 voor een dag en € 500 voor deelname aan een expertgroep met 4-6 bijeenkomsten per jaar. Geld besparen en 25% korting krijg je als partner. De actuele prijzen van de online trainingen staan op de website.

Partner worden en geld besparen

  • Partner Goud (bespaar tenminste € 3.800 en gegarandeerd 1 plek in de workshops)
    Dit bedraagt € 3.500 (excl. BTW) per jaar. Je bedrijf mag dan gratis deelnemen aan 15 dagdelen workshops, waarbij er maximaal 2 deelnemers per workshop mogen worden ingeschreven of er moet nog plek zijn in de workshop. Voor de overige workshops en online trainingen ontvang je 25% korting op de prijs. De expertgroepen zijn gratis.
  • Partner Zilver (bespaar tenminste € 2.000)
    Dit bedraagt € 1.000 (excl. BTW) per jaar en dan ontvang je 25% korting op workshops en online trainingen. Deelname aan alle expertgroepen is gratis.
  • Partner Brons
    Dit bedraagt € 500 (excl. BTW) per jaar en dan is deelname aan één expertgroepen gratis. Voor workshops en online trainingen betaal je het tarief.