Voordelen Regio

Samen investeren in leren en ontwikkelen is samen succesvol ondernemen en duurzaam groeien. Dat werkt aanstekelijk, maakt andere enthousiast om mee te doen en daarmee bereiken we veel meer MKB-bedrijven in de regio. Wij geloven dat het laagdrempelige aanbieden van opleidingen en het lidmaatschap MKB-bedrijven stimuleert en enthousiasmeert om mee te doen. De unieke combinatie van lokale trainers, het benutten van de aanwezige kennis binnen de MKB-bedrijven en zelf ontwikkelen van opleidingen maakt het totaal aanbod van de Maashorst Academy zo uniek. Daarnaast stellen we dit beschikbaar voor iedereen.

Ook bieden we laagdrempelig online modules aan via een LMS vanuit de Maashorst Academy die interessant zijn voor ieder MKB-bedrijf. Onze totaalaanpak stimuleert om te kiezen voor het laten groeien van medewerkers, het uitbouwen van kennis en het ontwikkelen van competenties binnen het eigen MKB-bedrijf. Hierdoor worden doelen en bedrijfsresultaten gerealiseerd en nemen werkplezier, trots en voldoening toe. Samen investeren we in een optimaal leerresultaat, competentieontwikkeling en leercultuur in de regio.

De Maashorst Academy helpt zo bedrijven in de regio om duurzaam te groeien en maakt medewerkers financieel gezonder door samen te investeren in een leven lang leren en ontwikkelen in de gemeente Maashorst.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.