Dianne Remkes

Als L&D specialist blikt Dianne Remkes kort terug in de tijd als ze vertelt over Maashorst Academy. “Samen met anderen heeft mijn voorganger Patrick Groenendal gewerkt aan de Hybride Leeromgeving Uden, dit initiatief is opgegaan in Eigenwijzer Maashorst. Tegelijkertijd zijn Marc van Lieshout en Rob Jansen aan de slag gegaan met de Maashorst Academy. Door de koppen bij elkaar te steken zijn we afgelopen jaar bezig geweest om elkaar versterken. Een van de doelen is dan ook de leercultuur te versterken, iets waar alle aangesloten bedrijven beter van worden.”

Met en van elkaar leren, daar draait het bij de Maashorst Academy om. Dat is voor ieder bedrijf belangrijk. “De bedrijven die nu aangesloten zijn, hebben bijvoorbeeld allemaal met een vorm van logistiek te maken. Waarom zou je dat dan niet samen oppakken, in plaats van allemaal afzonderlijk het wiel uit te vinden?”

De Maashorst Academy staat en nu is het zaak om meer bedrijven erbij te betrekken. Dianne geeft aan: “Het is belangrijk om met de aangesloten bedrijven een goede modus te vinden als het gaat om onder andere het aanbod. Zorgen voor een goede basis, dan komt dat sneeuwbaleffect richting andere bedrijven uit de regio vanzelf”.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.