Marc van Lieshout

Marc van Lieshout

Marc is een trainer die teams helpt om verantwoording te nemen vanuit vertrouwen, zodat er openheid en veiligheid ontstaat om elkaar eerlijk feedback te geven. Vanuit werkelijke interesse in de ander en met wederzijds respect. Dit maakt teams sterker en verbetert de samenwerking om optimaal te kunnen presteren. Daarnaast ondersteunt hij leidinggevende en ondernemers om zich dienstbaar op te stellen aan het succes van hun mensen en te staan voor wie ze zijn. Dit begint met leiding geven aan jezelf.

Als je met Marc als coach werkt, dan weet je dat je binnen de kortste keren uitkomt bij datgene waar je echt goed in bent. Marc is gevoelig en weet precies door te dringen tot wie jij werkelijk bent. Door vragen te stellen, door geen genoegen te nemen met halve waarheden of uitvluchten, gewoon to-the-point en met een vriendelijke blik en bemoedigende woorden.

Marc neemt naast 25 jaar praktische ervaring met NEI, NLP en Alchemie van leiderschap ook zijn ervaring vanuit Blended Learning en specialist op gebied van leren, ontwikkelen en bouwen van academies mee. Binnen Maashorst Academy verzorgt hij de trainingen:

· Situationeel Leiderschap

· Persoonlijke Effectiviteit

· Werven en binden van personeel

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.