Maashorst Academy

Wil jij jezelf ontwikkelen?

Maashorst Academy is dé plek waar mensen met en van elkaar leren en zichzelf ontwikkelen. Een eigen leerinstituut waar medewerkers zich verder ontwikkelen en hun kennis verrijken. We creëren werkgelegenheid, bieden ontwikkelmogelijkheden en stellen leerfaciliteiten beschikbaar voor eenieder die gemotiveerd is, ongeacht afkomst en verleden.

 

Hieronder nog 2x cta knop met ”Over Maashorst Academy” en ”Contact” i.p.v. afspraak maken

Afspraak maken

Door ontwikkelen en je kennis verreiken?

Binnen Maashorst Academy geven we samen vorm en inhoud aan een bruisend opleidings- en leeraanbod. We faciliteren een leeraanbod op maat, toegespitst op de leerbehoefte van je bedrijf en vertaald naar resultaten op de werkvloer. Met als resultaat: een betere bedrijfsperformance, meer werkplezier en meer voldoening. Maashorst Academy stimuleert een leercultuur en maakt een leven lang leren en ontwikkelen mogelijk.

Waardevolle leeromgevingen creëren die medewerkers, teams en managers in staat stellen hun professionele doelen te realiseren.

Lees meer >>
Verreik je medewerkers met persoonlijke ontwikkeling, leerplannen en leerdoelen, zodat zij alles uit zichzelf kunnen halen.

Lees meer>>
Een echte kans bieden aan jong talent en zij-instromers om hun potentie en kwaliteiten niet verloren te laten gaan.

Lees meer>>
Bedrijven in de regio duurzaam laten groeien door samen te investeren in een leven lang leren en ontwikkelen in de gemeente Maashorst.

Lees meer>>

Aanbod

€295,-

21 september 2023

Deze workshop is voor iedereen die effectiever wil werken en je voorgenomen doelen wilt realiseren…

€495,-

9 november 2023

Na deze workshop bezit jij een kansrijke toekomstvisie en winstgevende…

€295,-

14 november 2023

Investeer in je manier van leidinggeven en laat je medewerkers betere resultaten behalen. Zorg dat jou…

Referenties

Judith Laros

Twijfel om aan te sluiten bij de Maashorst Academy (MA) was er niet, geeft HR-adviseur Judith Laros van het Zeelandse bedrijf Van

Lees meer »
DeelnemendeBedrijvenHome

Maarten van Tienen

“Meedenken over hoe we de werkgelegenheid binnen gemeente Maashorst op de rails krijgen. Over het behouden van dat personeel en het naar

Lees meer »

Leren

Binnen de Maashorst Academy stemmen we het leeraanbod af op de leerbehoefte en leerdoelen van de medewerkers van aangesloten bedrijven en organisaties. Daarbij staat het opleiden, ontwikkelen en inrichten van leerprocessen met de ijsberg van McCelland centraal. Dit helpt om bestaande competenties naar een hoger niveau te tillen en nieuwe competenties te ontwikkelen. Zie het figuur transformationeel leren.

Het ontwikkelen en verkrijgen van de gewenste competenties en praktijkgericht leren leidt tot prestatieverbetering en werkplezier.

 

Call to Action knop

Blog

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.