Samen investeren in leren en ontwikkelen

Bedrijven bundelen de krachten en gaan samen investeren in leren en ontwikkelen en het delen van kennis en ervaring. Dit doen ze via de Maashorst Academy. De Maashorst Academy stimuleert medewerkers van deelnemende bedrijven om te blijven leren en ontwikkelen en voorziet in een opleidingen en leeraanbod.

Aanleiding

De komende jaren komen er veel ontwikkelingen op je organisatie en op je medewerkers af. Het is lastig om goede vakmensen aan je bedrijf te binden en ook om ze te behouden. Het aantal jongen talenten in onze gemeente zwerft uit naar grotere steden, opleidingen hebben steeds meer moeite om studenten op te leiden in de specifieke opleidingsbehoefte die bedrijven vragen en het aantal leerlingen neemt af. Daarnaast zie je dat het voor veel medewerkers een grote uitdaging is om bij te blijven, gemotiveerd te zijn om te leren en regie te nemen over hun eigen ontwikkeling.

Maashorst Academy

Maashorst Academy is dé plek waar mensen met en van elkaar leren en zichzelf ontwikkelen. Een eigen bedrijfsschool waar medewerkers zich verder ontwikkelen en hun kennis verrijken. We creëren werkgelegenheid, bieden ontwikkelmogelijkheden en stellen leerfaciliteiten beschikbaar voor eenieder die gemotiveerd is, ongeacht afkomst en verleden.

We faciliteren een leeraanbod op maat, toegespitst op de leerbehoefte van het bedrijf, de medewerkers en vertaald naar resultaten op de werkvloer. Met als resultaat: een betere bedrijfsperformance, meer werkplezier en meer voldoening.

Heb je vragen naar aanleiding van deze website of een verzoek van onderwerpen waarover je een blog wilt lezen? Wil je eens sparren of zie je kansen om samen een bijdrage te leveren aan het realiseren van Maashorst Academy? Stuur een bericht.

Winkelwagen
Ontdek, leer en groei

Claim hier jouw gratis whitepaper!

Verkrijg hier jouw exclusieve whitepaper over situationeel leiderschap.